ATLANTSKI CEDAR PENDULA

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

220,00 250,00 

Besplatna dostava!

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ATLANTSKI CEDAR PENDULA

🌲 Cedrus atlantica ‘Glauca Pendula’ 

Dodajte dramatičan i jedinstven element svom vrtu s Cedrus atlantica ‘Glauca Pendula’, prekrasnim plavim čempresom koji se ističe svojim visećim granama i upečatljivom bojom. Ova zimzelena biljka je savršen izbor za stvaranje fokalnih točaka u vašem vrtu.

Ključne značajke:

  • Viseći rast: Cedrus atlantica ‘Glauca Pendula’ raste u obliku elegantnih, visećih grana koje stvaraju jedinstven i dramatičan izgled. Njegova nepravilna forma dodaje dinamičnost i vizualni interes svakom vrtu.
  • Prekrasna plava boja: Ovaj čempres se ističe svojim plavo-srebrnim iglicama koje dodaju hladan ton i kontrast zelenilu u vašem vrtu. Boja iglica posebno dolazi do izražaja na sunčanom mjestu.
  • Zimzelena ljepota: Cedrus atlantica ‘Glauca Pendula’ zadržava svoje iglice tijekom cijele godine, pružajući stalnu boju i teksturu u vašem vrtu, čak i tijekom zimskih mjeseci.
  • Otpornost i izdržljivost: Ovaj čempres je otporan na sušu, niske temperature i različite uvjete tla, što ga čini idealnim izborom za razne vrtne situacije.

🌿 Kako brinuti: Sadite ovu biljku na sunčanom mjestu s dobro dreniranim tlom. Redovito zalijevajte tijekom prve godine nakon sadnje kako bi se biljka dobro ukorijenila. Nakon toga, zalijevanje može biti rijetko, jer je biljka otporna na sušu.

Uživajte u eleganciji i ljepoti Cedrus atlantica ‘Glauca Pendula’ dok ukrašava vaš vanjski prostor svojim predivnim izgledom!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 38cm / 170cm

,

FI 38cm / 145 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.