MONSTERA “Siltepecana”

SKU: 2221

ZALIJEVANJE: umjereno po potrebi

OPTIMALNA TEMPERATURA: 16-30°C

VELIČINA BILJKE: FI 12 / 35 cm

 

13,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Monstera Siltepecana pripada rodu monstera i prvi ju je 1889. u Gvatemali sakupio John Donnell Smith prema A Revision to Monstera – Madison (Aroid.org).

Ovaj rod se sastoji od najmanje 50 različitih vrsta.

Iako se kaže da rod broji oko 50 različitih vrsta, zapravo bi moglo biti mnogo više jer mnogim biljkama  koja rastu u divljini još nisu data prava imena i nisu ispravno klasificirani.

U kući je ovo vrlo svestrana biljka pa je možete uzgajati na razne načine! Ovu biljku možete uzgajati u visećoj košari, penjući se uz nosač ili čak u terariju.

Listovi će ostati u juvenilnom obliku ako rastu u terariju ili u visećoj košari. S vremenom će razviti zrelo lišće samo ako im daju čvrstu potporu (i strpljenje u zatvorenom prostoru).

Ponekad se naziva Philodendron siltepecana, ova biljka NE pripada rodu Philodendron. Pripada rodu biljaka Monstera. Monsteras i Philodendron su ipak srodni i oboje pripadaju obitelji biljaka Aroid ili Araceae. Monstera siltepecana je prihvaćena vrsta prema Kew Gardensu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.