EUPHORBIA MILII

SKU: 792

Trnova kruna prilično je čvrsta biljka u uzgoju, uz ekstremne uvjete i dalje izgleda dobro. Nekoliko vrsta i sorti iz kompleksa E. milii uvedeno je u uzgoj sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a koje su korištene u uzgoju za proizvodnju širokog spektra biljnih oblika i boja cvijeta.

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 150 cm

VELIČINA BILJKE: cca 25 cm / FI 13

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EUPHORBIA MILII

Trnova kruna prilično je čvrsta biljka u uzgoju, uz ekstremne uvjete i dalje izgleda dobro. Nekoliko vrsta i sorti iz kompleksa E. milii uvedeno je u uzgoj sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a koje su korištene u uzgoju za proizvodnju širokog spektra biljnih oblika i boja cvijeta.

Hibridi E. milii i E. lophogona (koja ima duge, kožne listove) stvorila je biljke slobodnog cvjetanja s velikim, debelim, duboko zelenim lišćem. Kalifornijski hibridi, razvijeni za njihove krupne stabljike i veće šarene cvjetnice, često se nazivaju serijama „divovskih kruna od trnja“ (npr. „Rosalie“, „Vulcanus“ i „Saturnus“).

Njemački uzgajivači su u divljini odabirali prirodne križanja slične kalifornijskim hibridima, ali s debljim lišćem i tanjim stabljikama, uključujući sorte poput “Somona” i “Gabriella”. Cvjetovi, u rasponu od kreme do raznih ružičastih i crvenih nijansi, često se formiraju unutar ostalih cvjetova. Mnogi od ovih hibrida su patentirani, a mnogi se prodaju u vrlo malim posudama, jer su tolerantni i na sušu i na prekomjerno zalijevanje i dobro cvjetaju u malim posudama.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Zeus

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.