Trgovina ALOE “Variegata”

ALOE “Variegata”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2231

SADNJA: ako aloju želimo presaditi, dobro je to učiniti krajem proljeća ili još bolje početkom ljeta, u svakom slučaju presaditi je treba odmah nakon cvatnje, jer će se jedino tada biljka normalno razvijati

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: 15 cm / fi 10.5 cm

3,98  (29,99 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

ALOE “Variegata”

Onaj tko uzgaja sukulente , sigurno ima i ovu šarenu aloju. To je lijepa sobna biljka koja može svakoga obradovati. Lijepo iscrtani listovi stoje jedan iznad drugog kao crijepovi na krovu.

Ovaj sukulent može cvasti i zimi i tako predstavlja izvjesnu iznimku među tom vrstom bilja. Kao i svi ostali sukulenti i kaktusi, on zimi miruje. Međutim budući da aloja baš u to vrijeme stvara cvjetnu stapku, treba joj redovito osigurati vodu. Dovoljno je da je korijenova bala umjereno vlažna.

Aloju varijegatu može se lako razmnažati sjemenom, a najbolje je u kući sijati kasno u proljeće ili u ljetnim mjesecima. Cvjetnjake treba napunisti fino prosijanom zemljom za cvijeće i pripaziti da ne zaostanu krupni dijelovi gnoja. Nakon toga se i sjeme pokrije tankim slojem zemlje. Na rub cvjetnjaka stavi se staklena ploča i papir da se spriječi sušenje zemlje. Čim se pojave mlade biljke, treba staklenu ploču i papir skinuti, jer mlade biljke trebaju puno sunčevog svjetla. Kasnije ih treba pikirati; kod dobrog rasta trebat će ih brzo presaditi u manje cvjetnjake. Moguće je razmnožavanje i mladim izbojima.

Aloju ljeti treba zaštititi od jarkog sunca.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.