ALOCASIA “Silver Dragon”

Ovom ukrasnom biljkom dodajte tropski osjećaj svojoj kući. Podrijetlom je iz jugoistočne Azije,a  potrebna joj je toplina i vlaga da bi se razvio pravilan list. 

SADNJA: proljeće/ljeto

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito, srednja vlažnost tla, tlo ne natapajte vodom, biljka voli vlažnu prostoriju i maglu

VELIČINA SADNICE: cca 30 cm/ FI 14

 

15,00 

NC u 30 dana: 20,00 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ALOCASIA “Silver Dragon”

Alocasia “Silver Dragon” je impresivna biljka s prekrasnim srebrno-zelenim lišćem koje je izuzetno dekorativno. Ova egzotična biljka će sigurno privući pažnju i donijeti dozu elegancije u vaš prostor.

Potječe iz tropskih područja te preferira toplinu i visoku vlažnost zraka. Idealno mjesto za nju je svijetlo mjesto s indirektnom sunčevom svjetlošću, kao što su prozori koji gledaju na istok ili zapad. Važno je izbjegavati izlaganje biljke izravnom suncu, jer to može uzrokovati opekline na lišću.

Što se tiče zalijevanja, Alocasia “Silver Dragon” preferira umjereno zalijevanje. Održavajte tlo vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje bi moglo dovesti do truljenja korijena. Dopustite da se gornji sloj tla malo osuši prije nego ponovno zalijevate biljku. Također je preporučljivo prskati lišće s vodom kako bi se održala visoka vlažnost zraka koju biljka voli.

Redovita gnojidba je također važna za zdrav rast Alocasie “Silver Dragon”. Preporučuje se primjena uravnoteženog tekućeg gnojiva za kućne biljke svaka 2 do 4 tjedna tijekom vegetacijske sezone (proljeće i ljeto). To će osigurati dovoljno hranjivih tvari za rast biljke i održavanje njenog prekrasnog lišća.

Vrijedno je napomenuti da Alocasia preferira stabilne temperature i izbjegava izloženost naglim promjenama.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.