AGLAONEMA “White Kiwi”

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 35cm / FI 12

15,00 

NC u 30 dana: 18,58 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

AGLAONEMA “White Kiwi”

Aglaonema “White Kiwi” je tropska biljka prekrasnog uzorka, vrlo jednostavna za njegu i savršena za početnike. Tolerantan na uvjete slabog osvjetljenja i zahtijeva samo povremeno održavanje, ovaj kineski zimzelen je nevjerojatno svestran i prilagodljiv. Aglaonema “White Kiwi” prilično dobro djeluje u tamnijim prostorima.

  •  Svjetlo: Srednje do jako indirektno svjetlo.
  •  Zalijevanje: Dovoljno ju je zalijevati jednom kada joj se zemlja gotovo skroz osuši. Pobrinite se da voda prođe kroz sve dijelove posude i zalijevajte sve dok višak vode ne krene curiti van iz posude. Ne ostavljajte biljku u višku vode koji se zadrži u tanjuriću ili ukrasnoj posudi jer će to s vremenom dovesti do truljenja korijena. Značajno smanjite zalijevanje tijekom zimskih mjeseci.
  • Tlo: Zemlja treba biti lagana i propusna, ali da istovremeno zadržava dovoljno vlage. Uz materijal koji zadržava vodu (treset, kokosova vlakna) dodajte i materijale koji će omogućiti bolji protok vode kroz zemlju. Dovoljno je da u zemlju za sobne biljke dodate perlita ili nekog sličnog supstrata, pa čak i malo kore za orhideje.
  • Temperatura: 18 – 26 °C. Preferira biti na vlažnoj strani. Izbjegavajte staviti Aglaonemu na hladna mjesta, na udar prpuha i klime.
  • Gnojidba: Aglaonemu možete gnojiti jednom mjesečno tijekom sezone rasta s dodatno razrijeđenim univerzalnim gnojivom za sobne biljke.
  • Cvijet: Za njega su specifične brakteje (spathe) koje obavijaju i štite sam cvijet (spadix).

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.