AESCHYNANTHUS

SKU: N/A

VELIČINA BILJKE: cca fi 15 cm / 35 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

 

20,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

AESCHYNANTHUS

AESCHYNANTHUS , poznat i kao viseći kineski lončić ili “Lipstick Plant”, je tropski epifit koji je popularna i izražajna sobna biljka sa svojim svijetlo crvenim tubularnim cvjetovima.

Biljka ima privlačan rast sa stabljikama koje često vise niz posude ili police, stvarajući efektan izgled. Njegovi listovi su kožnati, sjajni i tamnozeleni, obično s crvenim ili ljubičastim tonovima na donjem dijelu lista. Cvjetovi su pravi naglasak, obično u obliku svijetlocrvenih cvjetova koji izgledaju kao da su umočeni u ružičastu boju, dajući dojam kao da nosi ružičasti ruž.

Biljka treba dovoljno svjetla da bi uspijevala, ali izravna sunčeva svjetlost može ih opteretiti. Premalo svjetla za ove sobne biljke može dovesti do opadanja lišća, dok previše svjetla može oštetiti biljke. Stavite ih na mjesto gdje će primati obilje svijetlog neizravnog svjetla, uz malo sjene kako bi se ublažio izravan izloženost suncu. Preferira svijetlu indirektnu svjetlost, izbjegavajući jaku izravnu sunčevu svjetlost. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage. Što se tiče zalijevanja, biljku treba zalijevati kada se gornji sloj tla osuši, ali ne dopustite da stoji u vodi. Povremeno orošavanje lišća pomaže održavanju vlažnosti.

AESCHYNANTHUS je poznat po svojim nevjerojatnim cvjetovima. Cvjeta tijekom toplih mjeseci, obično u proljeće i ljeto, stvarajući prekrasan kontrast između svijetlih cvjetova i tamnozelenih listova.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA:

1, 2, Marmoratus, Mona Lisa, Rasta Red, 3, Twister XL

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.