Trgovina HOYA “Sigillatis”

HOYA “Sigillatis”

VELIČINA BILJKE: cca 10cm / FI 8

5,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Hoya sigillatis

🌿 Oplemenite svoj dom s Hoya sigillatis, tropskom ljepoticom koja oduzima dah svojim sjajnim lišćem i neodoljivim mirisnim cvjetovima.

Ključne Značajke:

  • Bujno Lišće: Sigillatis se ističe svojim zelenim lišćem, prošarano mrljama koje raste u gustim snopovima, stvarajući bujnu i zelenu atmosferu u vašem prostoru.
  • Mirisi za Uživanje: Cvjetovi ove hoye ispuštaju ugodan i sladak miris, stvarajući ugodnu atmosferu u vašem domu. Idealna je za one koji uživaju u biljkama koje ne samo da su lijepe vizualno, već i imaju čarobne arome.
  • Viseći Rast: Hoya je epifitska biljka s prirodnom sklonosti visećem rastu. Visi s visećih košara ili policama, stvarajući efektan vizualni dojam.
  • Jednostavna Njega: Ova vrsta hoye je prilično otporna i zahtijeva minimalno održavanje. Redovito zalijevajte, ali pazite da tlo ne ostane prekomjerno vlažno.

🌸 Kako Brinuti: Stavite Hoya sigillatis na svijetlo mjesto, izbjegavajte izravnu jaku sunčevu svjetlost. Zalijevajte kada je tlo suho na dodir, ali pazite da ne dopustite da korijeni stoje u vodi.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.