EPIPREMNUM PINN “Cebu Blue”

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: dajte biljci da se potpuno natopi i ostavite je da se malo osuši između svakog zalijevanja.

 

 

7,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EPIPREMNUM PINN “Cebu Blue”

Epipremnum pinnatum “Cebu Blue”, poznat i kao “Cebu Blue Pothos”, je zanimljiva sobna biljka koja se ističe svojim neobičnim izgledom i jednostavnom njegom.

Ima ovalne listove koji su svijetloplave ili sivo-zelene boje. Listovi su obično ravni i rastu duž stabljika u redovitim intervalima, stvarajući privlačan vizualni efekt. Biljka obično raste kao viseći grm, ali može se i penjati uz potporu.

Epipremnum “Cebu Blue” je izrazito prilagodljiva i jednostavna za njegu. Preferira svijetlu indirektnu svjetlost, ali podnosi i svjetlo zasjenjene uvjete. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vlage oko korijena. Što se tiče zalijevanja, dopustite da se tlo lagano osuši prije nego što ponovno zalijevate. Pripazite da ne prelijete biljku, kako biste spriječili truljenje korijena.

Ova biljka je česta u uređenju unutarnjih prostora. Njeni neobični i elegantni listovi dodaju osjećaj svježine i živosti bilo kojem prostoru. Može se uzgajati u visećim košarama ili pustiti da se penje uz potporu te je odlična opcija za one koji traže biljku koja će dodati suvremeni dodir svom interijeru s minimalnim naporom za njegu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 12 / 20cm, FI 17 / 60cm + moss pole

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.