Trgovina EPIPREMNUM PINN “Cebu Blue”

EPIPREMNUM PINN “Cebu Blue”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: bilo kada u jedan broj veću posudu

ZALIJEVANJE: dajte biljci da se potpuno natopi i ostavite je da se malo osuši između svakog zalijevanja.

VELIČINA BILJKE: 20 cm / fi 12

6,64  (50,03 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

EPIPREMNUM PINN “Cebu Blue”

Cebu Blue je pothos – varijanta biljke sa srebrno-plavim, sjajnim listovima koji imaju tendenciju svjetlucanja pod pravim svjetlosnim uvjetima. Biljka pripada rodu Epipremnum, odakle i dobiva svoju asocijaciju pothos. Ova cvjetnica pripada obitelji Araceae. Iako je primarno sobna biljka , dobro se snalazi i na otvorenom.

Cebu Blue ne treba puno svjetla. Ima tendenciju živjeti prilično zadovoljno unutar srednje laganih scenarija. Međutim, ako želite da lišće bude prilično bujno i lijepo, preporučuje se dobra količina neizravnog svjetla. No nemojte ga držati na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Ako želite biljku iznijeti vani na zdravu dozu svjetla, provjerite je li svjetlo filtrirano. Na primjer, možete ga staviti ispod stabla ili veće biljke. Cebu Blue obično je u redu ako se drži na sobnoj temperaturi ili kada je vlažnost tipična za obično kućanstvo.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.