Trgovina RUŽA STABLAŠICA “Schone Koblenzerin”

RUŽA STABLAŠICA “Schone Koblenzerin”

REZERVACIJE-ISPORUKA SADNICA POČETKOM OŽUJKA

Pendula tip krošnje – grane povijene prema dolje. Ruže se mogu saditi u jesen i u proljeće.

SADNICA BALIRANOG KORJENA VISINE  150 cm

PRI SADNJI OBAVEZNO STAVITI KOLAC

Ruže se mogu saditi u jesen i na proljeće.

18,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Ruža “Schone Koblenzerin”

Sorta iz grupe pokrivača tla. “Schone Koblenzerin” ima pendula tip krošnje – grane povijene prema dolje. Crveni jednostavni cvjetovi, cvate stalno i obilno. Inače, vani su ovakve stablašice sve popularnije, s tim da bi bujniji pokrivači trebali biti cijepljeni na visinu 140 cm. No željenu veličinu krošnje dobivamo rezidbom kako u jesen, tj. proljeće, tako i u vegetaciji. Ruže se mogu saditi u jesen i u proljeće. Jesenja je sadnja bolja, a idealna je u studenom, jer sadnice imaju vremena do proljeća razviti korijen, a i tijekom zime se zemlja brzo slegne oko korijena što poboljšava opskrbu ruža hranjivima iz tla. Najesen posađene ruže procvast će ranije nego one prosađene u proljeće. Obične sadnice ruža mogu se saditi najkasnije do sredine svibnja, a kontejnirane, sa zemljom, se sade tijekom cijele godine, osim kad je tlo zamrznuto. Ruža (lat. Rosa) je naziv za rod višegodišnjeg drvenastog bilja iz porodice Rosaceae. Prema Herodotu, ružu je u Grčku donio mitski kralj Midas iz Frigije, a o važnosti ruže za Grke govori podatak kako su za vrijeme blagdana i raskošnih blagovanja u Ateni mladi muškarci i žene bili okrunjeni vijencima od ruža.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.