Trgovina TRACHYCARPUS FOR.-zimska palma

TRACHYCARPUS FOR.-zimska palma

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Trachycarpus fortunei može podnijeti jaku hladnoću; Poznato je da se zrele grane oporavljaju  temperatura od -18C.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: prvih par tjedana nakon presađivanja redovito

RAST: do max 12m (u idealnim uvjetima)

VELIČINA: 50 cm / fi 23

27,00  (203,43 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

TRACHYCARPUS FOR.-zimska palma

 

Izvorno iz Kine, gdje zime mogu biti jake i vrlo hladne, ova palma obožavateljki je najpoznatija i najčešća palma za hladniju klimu. Donesen u Europu prije više od 150 godina, bio je obilježje europskih parkova i vrtova. Trachycarpus fortunei može podnijeti jaku hladnoću; Poznato je da se zrele grane oporavljaju  temperatura od -18C. Prekrivač snijega nije problem za trahikarpus fortunei. Kao takva, izvrsna je biljka i za početnike i za entuzijaste!

T. fortunei je dvospolna zimzelena palma koja tvori malo stablo s čvrstim, vlaknastim deblom koji ima terminalni pupak duboko podijeljenih, obogaćenih tamnozelenih listova širine do 1 metra i velikih lučnih sprejeva malih, svijetložutih cvjetova.

Raste u bilo kojem dobro dreniranom, plodnom tlu na suncu ili u blagom hladu. Potrebna je zaštita od jakih ili hladnih vjetrova.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.