Trgovina KALA – ZANTEDESCHIA

KALA – ZANTEDESCHIA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 40cm / fi 12

13,27  (99,98 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

KALA-ZANTEDESCHIA

Ove upečatljive biljke imaju velike nabrane cvjetove, obično bogato obojene ili čisto bijele. Neki su otporni, dok je druge potrebno čuvati bez mraza. Idealne su za dodavanje tropskih ljetnih boja obrubama, kontejnerima i vašem domu.

Uspiju u vlažnom tlu, na suncu ili u polusjeni, u posudama ili u zemlji. Vole toplo, zaštićeno mjesto, a većinu ih treba čuvati bez mraza. Neki također uživaju u svijetloj točki u našim domovima.

Zantedeschias su odvažne i egzotičnog izgleda. Otporne vrste (arum ljiljani) imaju velike, elegantne bijele cvjetove koji stoje na visokim stabljikama iznad bujnih, sjajnih listova. Nježne vrste (kale) su manje, ali njihovi cvjetovi dolaze u velikom izboru živih tropskih boja.

Dodatne informacije
SORTA

1, 2, 3, 4

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.