Trgovina WEIGELA FLOR. “Moulin Rouge”

WEIGELA FLOR. “Moulin Rouge”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2534

Weigela florida Moulin Rouge je ukrasni grm koji je poznat po svojim atraktivnim crvenim cvjetovima

SADNJA: teglirane biljke tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: fi19 / 30-40cm

13,00  (97,95 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

WEIGELA FLOR. “Moulin Rouge”

Weigela florida Moulin Rouge je ukrasni grm koji je poznat po svojim atraktivnim crvenim cvjetovima. Ova sorta Weigele potječe iz Kine, a ime je dobila po njemačkom botaničaru Christianu Ehrenfriedu Weigelu.

Ovaj grm je visok oko 1,5 metara i širok oko 2 metra. Listovi su tamnozeleni i sjajni te su smješteni nasuprot jedan drugome na grani. Cvjetovi su bogati i crvene su boje, a pojavljuju se u svibnju i lipnju. Nakon cvatnje, mogu se pojaviti manje količine cvjetova tijekom ljeta. Tolerantna na sušu, ali se najbolje razvija u dobro dreniranim tlima i s puno sunca.

Ova sorta Weigele je vrlo popularna u krajobraznom dizajnu zbog svojih atraktivnih crvenih cvjetova, a također privlači pčele, leptire i druge insekte. Sadi se kao živa ograda, u vrtovima i u kontejnerima.

Ako tražite ukrasni grm koji će donijeti živost i boju u vaš vrt, Weigela florida Moulin Rouge je odličan izbor. Svojim crvenim cvjetovima i tamnozelenim lišćem, ova sorta će sigurno privući pažnju i stvoriti prekrasan vizualni efekt.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.