Trgovina VRTNA ORHIDEJA PLEIONE

VRTNA ORHIDEJA PLEIONE

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doga godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 5cm / FI 10

13,27  (99,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

VRTNA ORHIDEJA PLEIONE MIX

Pleione, biljka čarobnog naziva ORHIDA, može se uzgajati na otvorenom u područjima blage zime. Pleione orhideje su otporne na oko + 5 ° F i, snijegom ili malčem, vjerojatno će izdržati niže temperature. Plejoni se također mogu uzgajati u prosječnom domu pod pravim uvjetima i često se nazivaju “Orhideje na prozorskim daskama”.

Plejoni su porijeklom iz Kine, Nepala, Tibeta i Tajvana. Raste u mahovinama na tlu ili na drveću i kamenju. Cvjetovi izlaze rano u proljeće, a velika lukovica može proizvesti 2 ili više izraslina, svaka s 2 ili 3 cvijeta. Cvjetovi su široki 3 do 4 inča, otprilike veličine cvjetova cimbidija. Nakon što cvjetovi uvenu, jedan list izlazi i traje cijelo ljeto. Nova lukovica koja se stvorila na svakom dnu lista, lišće odumire u jesen, a stara žarulja uvene tijekom zime.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.