Trgovina VIBURNUM PLIC. “Kilimandjaro Sunrise”

VIBURNUM PLIC. “Kilimandjaro Sunrise”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Viburnum plicatum je gusti, uspravni, višestruko listopadni grm koji obično sazrije do 2-3m visine s nešto većim širenjem. Jajoliki, nazubljeni, snažno žilasti, tamnozeleni listovi (dugi do 10 cm) imaju nabrane gornje površine.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJEpo potrebi

RAST: do 2.5m

VELIČINA SADNICE: fi 14 / 50-60cm

20,00  (150,69 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

VIBURNUM PLIC. “Kilimandjaro Sunrise”

Viburnum plicatum je gusti, uspravni, višestruko listopadni grm koji obično sazrije do 2-3m visine s nešto većim širenjem. Jajoliki, nazubljeni, snažno žilasti, tamnozeleni listovi (dugi do 10 cm) imaju nabrane gornje površine. Lišće u jesen prelazi u bordo crvenu u purpurno crvenu. Zrela visina f. plicatum može narasti i do 4 m, ali zrela visina f. tomentosumobično neće prelaziti 2.5 m visine. Osim strukture cvijeta, vremena cvatnje, visine i navike grananja, oba su oblika inače vrlo slična i često se prodaju u trgovini pod nizom različitih naziva sorti.

Ime roda dolazi od latinskog naziva biljke vrste.

Specifični epitet znači nabrane ili presavijene u odnosu na duboke lisne žile.

“Kilimandjaro Sunrise” kompaktna je sorta koja obično sazrije do 2.5m ‘visine i širine. Listovi novog rasta izlaze u proljeće obojeni brončano ružičastom bojom prije sazrijevanja do zelene boje. Sterilni, neumirisni, bijeli cvjetovi s ružičasto rumenim rubovima latica cvjetaju u gustim kuglastim cvatovima (do 7cm) duž grana u svibnju. Ne proizvodi se voće. Atraktivna bordo jesenska boja. Ova sorta može biti sinonim za f. sorte plicatum ‘Rosace’ i / ili ‘Kern’s Pink’.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.