Trgovina VIBURNUM OPUL. “Roseum”

VIBURNUM OPUL. “Roseum”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Viburnum  je gusti, uspravni, višestruko listopadni grm koji obično sazrije do 2-3m visine s nešto većim širenjem u prirodnom staništu. Jajoliki, nazubljeni, snažno žilasti, tamnozeleni listovi (dugi do 10 cm) imaju nabrane gornje površine.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJEpo potrebi

16,00  (120,55 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

VIBURNUM OPUL. “Roseum”

Viburnum  je gusti, uspravni, višestruko listopadni grm koji obično sazrije do 2-3m visine s nešto većim širenjem. Jajoliki, nazubljeni, snažno žilasti, tamnozeleni listovi (dugi do 10 cm) imaju nabrane gornje površine. Lišće u jesen prelazi u bordo crvenu u purpurno crvenu. Zrela visina f. plicatum može narasti i do 4 m, ali zrela visina f. tomentosumobično neće prelaziti 2.5 m visine. Osim strukture cvijeta, vremena cvatnje, visine i navike grananja, oba su oblika inače vrlo slična i često se prodaju u trgovini pod nizom različitih naziva sorti.

Ime roda dolazi od latinskog naziva biljke vrste.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi17/30cm, fi19/50-60cm, fi 17/50cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.