Trgovina UKRASNA TREŠNJA “Amanogawa”

UKRASNA TREŠNJA “Amanogawa”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST8m

VELIČINA SADNICE: cca 140cm

39,82  (300,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

UKRASNA TREŠNJA “Amanogawa”

Ukrasna trešnja ili Japanska trešnja (Prunus serrulata), je ukrasno drvo koje potječe, kako i sam naziv kaže, iz Japana, gdje je jedna od najcjenjenijih biljnih vrsta.

​(Prunus serrulata), je stablo koje je vrlo otporno na gradska onečišćenja pa se stoga često može naći i u samom centru grada.

Stablo može narasti do 8 m visine, sa širokim granama.
Listovi ovog ukrasnog stabla su jajolikog oblika i nazubljenog ruba. U proljeće , tijekom svibnja, stablo je prepuno dvostrukih rozastih cvjetova, koji se otvaraju nešto ranije od listova ili pak istovremeno kad i listovi, ali uvijek tvore prekrasnu sliku.
U jesen list ukrasne trešnje poprima nove, posve drugačije, prelijepe, narančasto-žuto-crvenkaste tonove.
Ukrasna trešnja ima vrlo ugodan miris i pravi je biser kod svakog onog koji ovu biljku ima u vrtu.

Ima atraktivne boje listova od brončane u proljeće, tamno zelene u ljeto pa do žute u jesen što ju čini atraktivnom tijekom cijele godine.
Voli sunčani položaj i podnosi raznolika zemljišta.Ovo je biljka koja ne rađa plodove, već služi isključivo kao ukras.

Naša slika proizvoda dolazi uskoro!

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.