Trgovina UKRASNA TRAVA “Acorus”

UKRASNA TRAVA “Acorus”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Ukrasna trava “Acorus”

„Acorus“ je vrsta listopadne ukrasne trave koja ima kompaktan oblik. Listovi su zlatno-žute boje sa zelenkastim prugama.

SADNJA: teglirana sadnica tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 50 cm

VELIČINA SADNICE: 30 cm / fi 8

5,50  (41,44 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Ukrasna trava “Acorus”

Ovo je vrsta listopadne ukrasne trave koja ima kompaktan oblik. Dostiže visinu i širinu do 50 cm. Listovi su zlatno-žute boje sa zelenkastim prugama. Odgovara joj položaj s dosta sunčeve svjetlosti. Također, voli vlagu, pa je ovo biljka koja može krasiti i vodene površine, s tim da joj samo dno bude u vodi. Rod je porijeklom iz Sjeverne Amerike te sjeverne i istočne Azije, a naturaliziran je u južnoj Aziji i Europi od prastarog uzgoja. Poznate divlje populacije su diploidne, osim nekih tetraploida u istočnoj Aziji, dok su kultivirane biljke sterilni triploidi, vjerojatno hibridnog podrijetla između diploidnog i tetraploidnog oblika.

 

Dodatne informacije
SORTA

OGON, AUREO-VARIEGATUS

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.