Trešnja “Lapins” 3god

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Kada nema mjesta za normalnu voćku, piramidalna voćka  može biti dobro rješenje za uživanje u vlastito uzgojenom voću!

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

VELIČINA BILJKE: Fi 24 //cca 160cm

DOZRIJEVANJE: Lipanj

Starost sadnice 3 god. i odmah daju plod ,samooplodna sorta

60,00  (452,07 kn)

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Trešnja “Lapins”

Kada nema mjesta za normalnu voćku, piramidalna voćka  može biti dobro rješenje za uživanje u vlastito uzgojenom voću!

Stablo bujnog i obilnog rasta kojeg krasi veliki, izdužen i srcolik plod. Kožica ploda je purpurne crvene do tamno crvene boje, a meso ploda je sočno, slatko-kiselog okusa. Sorta Lapins je otporna na pucanje plodova uslijed kiše te isto tako dobro podnosi zimske mrazove.

Lapins je lako orezati. Nove grančice izrastaju svake godine iz vođenih grana. Odrežite ove grančice 10 cm od vođene grane. Kratke grančice od 10 cm koje ostanu postaju deblje. S godinama će iz toga nastati cvjetovi koji mogu prerasti u plodove. Rezidbu stabla trešnje treba obaviti u ljetnim mjesecima!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.