Trgovina THUJA plic. “Can-Can”

THUJA plic. “Can-Can”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2837

VELIČINA SADNICE: cca fi / 25-30 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

9,45  (71,20 kn)

NC u 30 dana: 13,50  (101,72 kn)

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

THUJA plic. “Can-Can”

Thuja plicata “Can-Can” je izvanredna četinjača koja će unijeti živahnu energiju i teksturu u vaš vrt ili okoliš. Ova sorta tuje ističe se svojim zanimljivim kontrastom između svijetlozelenih i kremastih dijelova lišća, stvarajući atraktivan vizualni efekt i dodajući dubinu prostoru.

Najbolje uspijeva na sunčanim do blago zasjenjenim mjestima kako bi zadržala svoje šareno lišće. Ova sorta tuje preferira dobro drenirano tlo i redovito zalijevanje kako bi se osiguralo zdrav rast. Redovito provjeravajte vlažnost tla i zalijevajte je kada površinski sloj postane suh na dodir. Obrezivanje se može provoditi kako bi se održao oblik biljke i potaknuo rast novih izdanaka.

Visina i širina ove tuje mogu varirati, ali obično doseže visinu od oko 1,5-2,5 metra, dok se širina kreće od 0,9-1,5 metara.

Obično je otporna na većinu štetnika i bolesti, što je čini izvrsnim izborom za manje zahtjevno održavanje.

Ukratko, Thuja plicata “Can-Can” je izvanredna četinjača koja će unijeti živahnu energiju i teksturu u vaš vrt svojim šarenim lišćem. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njezinoj privlačnoj pojavi koja će obogatiti vaš prostor. Pružite joj sunčano ili blago zasjenjeno mjesto, dobro drenirano tlo i povremeno obrezivanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.