Trgovina SYNGONIUM “White Apple”

SYNGONIUM “White Apple”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2828

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm / 30 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

12,00  (90,41 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

SYNGONIUM

Syngonium je popularna sobna biljka zbog svojeg atraktivnog lišća i lakoće uzgoja.  Ova sorta syngoniuma odlikuje se srcolikim zelenim lišćem koje je prošarano bijelim žilama što stvara zanimljiv kontrast

Porijeklo i izgled biljke: Syngonium potječe iz tropskih regija Srednje i Južne Amerike. Ona je niska biljka koja obično raste kao vinova loza ili grmoliki oblik, s srcolikim ili strelovitim lišćem koje dolazi u raznim nijansama zelene, bijele i kremaste boje. Mlađe biljke često imaju manje lišće i kompaktniji rast, dok starije biljke mogu postati guste i prostrane.

Potrebna njega: Syngonium je prilično nezahtjevna biljka za uzgoj. Preferira svijetlo ali indirektno svjetlo, što je čini popularnom za unutarnje prostore s manje sunčeve svjetlosti. Treba je zalijevati umjereno, paziti da tlo ne bude previše vlažno, jer prekomjerno zalijevanje može dovesti do truljenja korijena. Također je dobro prskati lišće s vodom kako bi se povećala vlažnost zraka.

Dekorativna uporaba: Syngonium je često uzgajana kao sobna biljka i često se koristi u uređenju interijera. Njeno atraktivno lišće dodaje osvježavajući izgled svakom prostoru. Može se uzgajati u visećim košarama, na policama ili kao stolne biljke.

Syngonium je omiljeni izbor među ljubiteljima sobnih biljaka zbog svoje raznolikosti i prilagodljivosti različitim uvjetima uzgoja. Njena sposobnost da se prilagodi različitim položajima i lakoća uzgoja čine je popularnim dodatkom svakom interijeru.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.