Trgovina SYNGONIUM -visilica

SYNGONIUM -visilica

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2296

 

ZALIJEVANJE: ne voli da mu se zemlja skroz osuši između zalijevanja i to će vam pokazati tako što će spustiti listove

VELIČINA BILJKE: 50 cm / fi 19 cm

16,00  (120,55 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

SYNGONIUM

Syngonium potječe iz tropskih regija Srednje i Južne Amerike. Ona je niska biljka koja obično raste kao vinova loza ili grmoliki oblik, sa srcolikim ili strelovitim lišćem koje dolazi u raznim nijansama zelene, bijele i kremaste boje.

Iako na prvu, prilikom kupnje, tako ne izgleda – Singonium je zapravo puzavica odnosno penjačica.

U prodaji su najčešće vrlo kompaktnog oblika, da nikad ne bi niti rekli da će s vremenom početi rasti i puzati na sve strane. Upravo zbog specifičnog oblika lista, Singonium izgleda predivno i posebno jednom kada krene puzati van iz svoje posude.

Ako ipak želite zadržati početni grmoliki izgled, uvijek ga možete kratiti i “modelirati” po želji, a reznice razmnožiti u vodi.

Singonium može rasti u širokom rasponu osvjetljenja.

Jedino što u njegovom slučaju trebamo izbjegavati su dva ekstrema:

  • slabo osvjetljenje (kao i kod svake biljke, iako neke mogu podnijeti i takve uvjete kraće vrijeme) i
  • direktno osvjetljenje najjačih sunčevih zraka.

Možete ga držati na gotovo bilo kojem mjestu u vašoj kući, dokle god dobiva barem srednje osvjetljenje, iako je ono najidealnije – jako indirektno osvjetljenje.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.