Trgovina SYNGONIUM “Regina Red”

SYNGONIUM “Regina Red”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

ZALIJEVANJE: pričekajte da se barem gornjih 3-5 cm tla potpuno osuši prije ponovnog zalijevanja

VELIČINA BILJKE: 30 cm / fi 15 cm

13,27  (99,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

SYNGONIUM “Regina Red”

Syngonium ‘Regina Red’ je prekrasna i ležerna aroidna biljka koja će unijeti dašak boje u vaš dom! Dok je mlado lišće zelenije, zrelije lišće je blijedo ružičasto, s dubokim ružičastim venama i ponekad zelenim rubovima lišća. Ova brzorastuća biljka postat će hit, prikladna za gotovo svako mjesto u vašem domu.

Listovi Syngoniuma prolaze kroz transformaciju dok sazrijevaju: u obliku strelice dok su mladi, listovi će postati režnjeviti i na kraju će se podijeliti na tri dijela na odraslom primjerku. Da bi se postiglo takvo lišće, ovoj će biljci trebati stup na kojem će rasti njezino zračno korijenje.

Syngonium su penjačke epifitske ili hemiepifitske zeljaste zimzelene biljke porijeklom iz vlažnih šumskih podova Srednje i Južne Amerike.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.