Trgovina SPATHIPHYLLUM “Strauss”

SPATHIPHYLLUM “Strauss”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

ZALIJEVANJE: redovito i obilno, zimi smanjiti

SADNJA: najbolje vrijeme za presađivanje je kraj ožujka – početak travnja . Nova posuda trebala bi biti promjera 1-2 cm veća od prethodne.

VELIČINA BILJKE: 50cm / Fi 13cm

6,64  (50,03 kn)

Nema na zalihi

0 People watching this product now!

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

SPATHIPHYLLUM “Strauss”

Spathiphyllum Strauss je minijaturni (patuljasti) hibrid Spathiphylluma iz porodice aroida. Prirodno stanište – obale rijeke, močvarne šume, morske obale. Domovina – Južna Amerika, Nova Gvineja i Filipini.

Prije cvjetanja u biljci počinju da se pojavljuju mladi izdanci. . Nakon nekog vremena peteljka jednog od njih zadeblja se, postajući poput lika trudnice. Vremenom “trbuh” raste dok zelena koža ne pukne i pojavi se bijeli pokrivač.

Najprikladnije mjesto za Spathiphyllum Strauss je južni prozorski prag, dok bi prozori trebali biti malo zasjenjeni. Optimalna temperatura je 22-25 stupnjeva.

Spathiphyllum Chopin se orezuje po potrebi . Ako postoje bolesni, uveli ili žuti tuševi, onda ih treba prekinuti. Pedunke se također uklanjaju nakon cvjetanja.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.