Trgovina SMOKVA “Signora”

SMOKVA “Signora”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: cca fi 17 / 60cm

9,00  (67,81 kn)

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

SMOKVA “Signora”

SMOKVA “Signora” ima kožu svjetlo smeđe boje, gotovo s roza nijansom, ali meso je prava poslastica – boje meda i iznimno slatko. Radi se o srednje velikoj španjolskoj sorti smokava.

Ono što je čini iznimnom je njezina odlična tolerancija na hladnoću, što je čini idealnom za kontinentalne klimatske uvjete. Što je još bolje, ova voćka je samooplodna, tako da vam nije potrebna smokvina osa za oprašivanje.

Smokva je dobro poznata voćka, uzgajana od davnina i raste divlje u suhim i sunčanim područjima. No, osim svojih ukusnih plodova, smokva je i izvrsna ukrasna biljka s vrlo dekorativnim lišćem koje često prelazi u nijanse žute u jesen. Nakon što lišće padne, plodovi često ostaju na golim granama, stvarajući čaroban prizor.

Dostupne su različite varijacije oblika lišća, od duboko režnjenih do blago režnjenih.

Smokve se mogu naći u kontinentalnim klimatskim uvjetima s vrućim ljetima, sve do Mađarske, te ih je moguće brati čak četiri puta godišnje. Postoji tisuće kultivara smokava, često s imenima ljudi, jer su migracije smokvu dovele do mnogih mjesta izvan njezina prirodnog raspona.

Većina uobičajenih sorti smokava ima isključivo ženske cvjetove koji ne trebaju oprašivanje; plod se razvija putem partenokarpije, ali postoje i sorte koje zahtijevaju smokvinu osu za oprašivanje.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.