SELAGINELLA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 30 cm

VELIČINA BILJKE: cca 20-30cm

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

SELAGINELLA

Postoji oko 700 vrsta biljaka Selaginella koje se često nazivaju mahovine ili papratnjače. Biljke selaginele vrlo su raznolike u svojoj veličini i načinima rasta. Mnogo ih može biti samoniklih u tropskoj Americi, Aziji, Kini, Japanu, Sjevernoj Americi, Meksiku, Južnoj Africi i Australiji. Ovisno o sorti, može biti puzavica, penjačica ili vučna biljka. Selaginella kraussiana, koja se naziva i mahovina za širenje ili mah koja se širi, naraste oko 5 cm i ima neograničeno širenje. S. kraussiana ima vrlo male svijetlozelene listove koji se preklapaju na vučenim spojenim stabljikama. Selanginella martensii je mala grmolika biljka koja naraste oko 30 cm visine i jednako toliko široka. S. martensii ima debele, razgranate stabljike ispunjene malim zelenim lišćem. Kada S. lepidophylla, porijeklom iz pustinjskih i polupustinjskih krajeva, ne dobiva dovoljno vode, lišće se valja u uske smeđe kuglice (fenomen poznat kao cespitoza) i biljka postaje potpuno uspavana. Jednom kad ova biljka dobije malo vlage, lišće se otvori, pozeleni i biljka ponovno počne rasti. Zbog toga se Selaginella lepidophyllagets naziva “postrojenjem za uskrsnuće”.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.