Trgovina SARRACENIA mix

SARRACENIA mix

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 515

SARRACENIA mix

Sarracenia biljke učinkovite su u hvatanju muha, lako se uzgajaju, iznimno bizarne i lijepe. Većina ima visoke uske vrčeve jarkih boja i privlačnih mirisa.

SADNJA: Proljeće/ljeto

ZALIJEVANJE: Držite zemlju vlažnu do mokru i ne dopustite da se osuši.

RAST: 30 cm

VELIČINA SADNICE: 20-30 cm

15,00  (113,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

SARRACENIA mix

Sarracenia, kod nas poznate kao cjevolovke, su fascinantne biljke mesožderke  koje se ističu svojim neobičnim oblikom i sposobnošću  privlačenja, hvatanja te probavljanja insekata.

Ima lišće koje je preoblikovano u lijevke poput čaša. Ova “čaša” je dizajnirana da privuče insekte, privlačeći ih svojom atraktivnom bojom i mirisom nektara. Unutrašnjost čaše često ima klizave površine s kojima insekti ne mogu pobjeći, a zatim se probavljaju. Biljka također proizvodi visok stupanj estetike kada proizvodi svoje cvjetove.

Ova biljka zahtijeva specifične uvjete kako bi uspjevala. Preferiraju puno sunčeve svjetlosti i često se uzgajaju na vlažnim mjestima kao što su močvare. Tlo u kojem rastu mora biti kiselo i siromašno hranjivim tvarima. Zalijevanje se obično vrši destiliranom vodom ili kišnicom kako bi se održala kiselost tla.

Sarracenia je mesožderka i koristi svoje čaše da privuče i uhvati insekte. Insekti koji padnu u čašu ne mogu se izvući zbog klizavih stjenki. Njihova probava se odvija putem enzima koje luči biljka kako bi apsorbirala hranjive tvari iz insekata.

Ovo su su fascinantne biljke koje privlače ljubitelje prirode svojim jedinstvenim izgledom i životnim stilom. Njihova sposobnost da privuku, uhvate i probave insekte čini ih izvanrednim primjerom adaptacije na specifične uvjete okoliša.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.