Trgovina SANSEVIERIA TRIF. “Zeylanica”

SANSEVIERIA TRIF. “Zeylanica”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: vrlo malo svakih 2-8 tjedana

VELIČINA BILJKE: cca 120 cm

106,18  (800,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

SANSEVIERIA TRIF. “Zeylanica”

 

Svjetlo: Najbolje pri umjerenom do svijetlom, neizravnom svjetlu, ali prilagodit će se i uvjetima slabog osvjetljenja.

Voda: Prije zalijevanja pustite da se zemlja osuši, a zatim temeljito zalijejte i pustite da se slobodno ocijedi. Ne dopustite biljci da sjedi u vodi jer će to uzrokovati truljenje korijena.

Temperatura: Sretna bilo gdje od 15-23 ° C i najniže 10 ° C na kraća razdoblja.

Hrana: Primjenjujte slabu dozu kaktusa ili hrane za opću namjenu najviše jednom mjesečno tijekom vegetacije. Sansevieria su biljke s niskim održavanjem i ne zahtijevaju puno dohrane.

Pročišćavanje zraka: Sansevieria filtrira otrove u zraku i dio je naše kolekcije biljaka čistog zraka.

Visina i stopa rasta: Krajnja visina 75-130cm.  Sporo raste.

Toksičnost: Blago toksično ako se pojede. Držati podalje od djece i životinja.

Podrijetlo: Tropska zapadnoafrička regija.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.