Trgovina SANSEVIERIA TRIF. “Jade Pagoda”

SANSEVIERIA TRIF. “Jade Pagoda”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1119

Sansevieria trifasciata ‘Jade Pagoda’. S jedinstveni tamnozeleni lišćem sa zlatnim obrubom. Odlična sobna biljka slabog svjetla, slabo rastuća.

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA: 18 cm / FI 9cm

6,64  (50,03 kn)

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

SANSEVIERIA TRIF. “Jade Pagoda”

 

Sansevieria trifasciata ‘Jade Pagoda’. S jedinstveni tamnozeleni lišćem sa zlatnim obrubom. Odlična sobna biljka slabog svjetla, slabo rastuća.

Sansevierias imaju bogatu povijest folklora i nove znanosti. O ovoj biljci se malo zna, osim da je treba poznavati kao biljku majčinog jezika. Poznat je po tome zbog svojih vrlo dugih zmijastih listova (otuda se obično naziva i zmijska biljka) i oštrih šiljastih vrhova.

Ove biljke imaju bogatu povijest uzgoja. U Kini su ga čuvali kao čuvano kućno bilje, jer je Osam Bogova dalo svojih osam vrlina onima koji su ih uzgajali. Te vrline uključuju dug život, blagostanje, inteligenciju, ljepotu, umjetnost, poeziju, zdravlje i snagu. Biljke su se držale u blizini ulaza u dom, tako da je osam vrlina moglo prolaziti kroz njih na način prije Feng Shui. Ove biljke su također bile smještene u dobrim restoranima, travarima, akupunkturistima, liječničkim uredima, računovodstvenim uredima, bankama, svetištima, samostanima, pa čak i u rižinim pistama. Sansevierias su uzgajane i njegovane mnogo prije kineske biljke ti (Dracaena spp.) Poznate i kao bambus Good Luck!

Sansevieria se također naziva zmajem zbog brojnih jedinstvenih kvaliteta. Kao i kod mnogih azijskih tehnika borilačkih vještina, snaga dolazi iznutra. Poznato je da je sansevieria cijepala velike zemljane saksije kad dosegne veće veličine. Mnoge osobine biljke čine ga vrlo čuvanim i njegovanim. Kaže se da sama prisutnost ove biljke daje osam osnovnih kvaliteta. Kinezi su ovu biljku obično držali u loncu u keramičkoj posudi često ukrašenu zmajevima i feniksima. Privlačnost ove biljke prema zmajevima kaže se da je magnetska.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.