Trgovina SANSEVIERIA CYL.” Star Canary”

SANSEVIERIA CYL.” Star Canary”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Sansevieria Star Canary, poznata je  kao i  zmijska biljka ili majčin jezik, mali je sukulent s vrlo zanimljivim bojama i sporim rastom. Prekrasna za svaki dom tijekom svih godišnjih doba.

SADNJA: Sadi se tijekom svih godišnjih doba. Zemlja za vrt, može biti ista kao i za kaktuse.

ZALIJEVANJE: rijetko i štedljivo

VELIČINA BILJKE: 15 cm / FI 9

12,50  (94,18 kn)

10 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Sansevieria cyl. Star Canary

Sansevieria Star Canary, poznata i kao zmijska biljka ili majčin jezik, mali je sukulent s vrlo zanimljivim bojama i sporim rastom. Prepoznatljiva, sočno žuta boja osvjetljava najmlađe lišće i lijepo se razlikuje od tamno zelene boje starijeg lišća. Prekrasan, uzorak rozete Sansevieria ‘Star Canary’ dodatno je naglašen svijetlim, bež obodima listova koji označavaju njihov valoviti rub. Kako lišće sazrijeva, njihova zlatna boja blijedi u duboko maslinasto zelenoj nijansi što daje kontrastnu pozadinu svježe rastućim listovima sa sunčanom, zlatnom bojom.

“Zvjezdani kanarinac” je minijaturna sorta i obično ne izraste u veću biljku. Njegova zlatno žuta boja određena je količinom svjetlosti koju biljka dobije.

Sansevieria Star Canary je polu-sukulent koji podnosi slabu razinu svjetla i rijetko navodnjavanje. Rod Sansevieria nedavno je uključen u obitelj Dracaenaceae. 

Biljka podnosi slabije sunce, može biti i u mračnijem prostoru.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.