Trgovina SANSEVIERIA CYL. “Inti”

SANSEVIERIA CYL. “Inti”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2243

SADNJA: opisano u tekstu

ZALIJEVANJE: treba malo vode, sobito zimi, dovoljno je pola čaše vode svaka 2 mjeseca.

U proljeće i ljeto preporuča se zalijevanje svaka 2 tjedna.

VELIČINA BILJKE: 20 cm / fi 11 cm

12,00  (90,41 kn)

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

SANSEVIERIA CYL. “Inti”

SANSEVIERIA cylindrica Inti je sukulentna biljka s kratkim, debelim listovima, koja ne raste tako visoko kao Sansevieria cylindrica.

Listovi se šire i s vremenom daju izdanke koji će napuniti posudu s izdancima sličnim onima Sansevieria cylindrica. Dobro uspijeva u istoj posudi godinama. Presaditi samo kada je potrebno. Koristite dobro drenirajuću zemlju koja ima puno perlita i pijeska. Presadite u spremnik koji nije veći od jedne veličine.

Uzgaja li se pod prilično oštrim svjetlom, ova biljka može proizvesti grozdove bijelih cvjetova s ​​ružičastim gumbima dužine 90 cm, u obliku klasja.

Sansevieria voli sobnu temperaturu oko 18-25°C. Ne vole temperature niže od 10°C

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.