Trgovina SANSEVIERIA BAC. “Mikado”

SANSEVIERIA BAC. “Mikado”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Preferira jarko svjetlo uz puno sunca. Zapravo je puno sunca tijekom cijele godine sasvim u redu, barem na višim geografskim širinama.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 2 m

VELIČINA BILJKE: cca 30 cm / FI 10

10,62  (80,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

SANSEVIERIA BAC. “Mikado”

 

Preferira jarko svjetlo uz puno sunca. Zapravo je puno sunca tijekom cijele godine sasvim u redu, barem na višim geografskim širinama. Pod lošim osvjetljenjem, lišće na zrelim primjercima bit će savijeno i morate ju povezati.

Biljka sansevieria “Mikado” vrlo je otporna na sušu. Dobro zalijevajte, a zatim pustite da se osuši. Ako morate otići na nekoliko mjeseci, samo ga zalijte prije nego što odete. Bit će osušen, ali živ kad se vratite i uskoro će se oporaviti razumnim zalijevanjem.

Podnosi i suhi i vlažni zrak i bilo koju temperaturu iznad smrzavanja ako je tlo suho. Ako je tlo vlažno, držite temperaturu iznad 7 ° C. Posadite je u dobro dreniranu smjesu. Vjerojatno će biti potreban težak lonac kako se zreli primjerci ne bi prevrnuli. Vani će najbolje rasti u sušnoj, tropskoj klimi, premda će se sobni primjerci dobro ponašati na otvorenom za ljeto u hladnijim podnebljima.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.