Trgovina SALIX Tetrapla

SALIX Tetrapla

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Uspravni grm ili malo stablo vlažnog kamenitog tla, obala rijeka i obala jezera. Nalazi se tamo gdje su prisutna oba roditelja, često u populaciji koja pokazuje potpuni spektar međuprodukata, a također i u nedostatku S. phylicifolia u visokoj Škotskoj. Općenito nizinska biljka. 

SADNJA: bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno, podnosi sušu

RAST:  2-3 m

VELIČINA SADNICE: 110-120 cm

13,27  (99,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

SALIX Tetrapla

Uspravni grm ili malo stablo vlažnog kamenitog tla, obala rijeka i obala jezera. Nalazi se tamo gdje su prisutna oba roditelja, često u populaciji koja pokazuje potpuni spektar međuprodukata, a također i u nedostatku S. phylicifolia u visokoj Škotskoj. Općenito nizinska biljka.

White Cat Pussy Willow novi je oblik nadaleko poznate plačuće Kilmarnock Pussy Willow s puhastim bijelim mačkama poznatim pod nazivom maca koje se nose na uspravnim stabljikama i prekrasne su kremaste boje.

Ove ljupke mačke pojavljuju se u kasnu zimu i rano proljeće, one oblače taktilne stabljike zbog čega je vrlo primamljivo udarati po stabljikama. Uzbuđenje s vrhom White Cat Pussy započinje kada mačke počnu nabubriti sredinom do kasne zime, imat će čudesnu privlačnost.

Čak i kad je cvjetanje završilo, bujno lišće ima srebrnastu naličje, tako da je ovo sjajna pozadina tijekom proljeća i ljeta, pa sve do kreveta i obruba za druge biljke koje kasnije cvjetaju.

Stabljike bijele mačke Pussy Willow izgledaju posebno impresivno kada se režu i dodaju sezonskim aranžmanima. Isporučuje se u 2-3 litre spremnika punih pupova u sezoni.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.