Trgovina RIBIZ BIJELI “Blanka”

RIBIZ BIJELI “Blanka”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

RIBIZ BIJELI “Blanka”

Grozdasti plod ribiza (engl.currant) raste na velikom grmu glatkih grana. Bobice na grozdu velike su kao zrno graška. White hollander je rana vrsta bijelog ribiza i slatkog je okusa čiji plodovi dozrijevaju krajem lipnja. Mora se saditi na razmaku od 140 cm na polu sjenovitom ili sunčanom položaju.

SADNJA: rano proljeće

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST:  1,7m

VELIČINA SADNICE: 40cm

 

 

6,64  (50,03 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

RIBIZ BIJELI “Blanka”

Blanka je rana vrsta bijelog ribiza. Bobice na grozdu su veličine zrna graška, a za razliku kod crvenog ribiza plod je slatkog okusa. Dozrijeva krajem lipnja te se mora saditi na razmaku od 140 cm na polu sjenovitom ili sunčanom položaju.

Ribizi se ne uzgajaju samo zbog plodova, nego i zato što je riječ o vrlo estetski lijepim grmovima. Ribes  u proljeće ima prekrasne žute cvjetove, nakon kojih slijede nejestivi ljubičasti plodovi i zatim prekrasne jesenske boje.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.