Trgovina PTERIS CRET. “Mayi”

PTERIS CRET. “Mayi”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane biljke u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno, ne pretjerano

VELIČINA BILJKE: 35 cm / fi 12 cm

5,97  (44,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

PTERIS CRET. “Mayi”

Pteris cretica, kretska kočnica, vrpčasta paprat, ili kretska kočnica, je vrsta zimzelene paprati iz porodice Pteridaceae, porijeklom iz Europe, Azije i Afrike.

Paprat naraste do 75 cm u visinu i 60 cm u širinu. Ima lučne peraste listove od kojih svaki nosi do pet pera.

Koristi se u vrtovima u zemlji i kao lončanica te kao sobna biljka.

Obje vrste uspijevaju tijekom cijele godine na otvorenom u suptropskim klimama. Uz minimalnu temperaturu od 2 °C, obje zahtijevaju zaštitu od mraza, iako je vrsta otpornija i može se uzgajati na otvorenom tijekom ljetnih mjeseci u hladnim klimama.

Vrsta i sorta P. cretica var. albolineata ( sin. P. nipponica ), obje su dobile Nagradu za zasluge u vrtu Kraljevskog hortikulturnog društva.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.