Trgovina Prunus te. ‘Fire Hill’-pat.badem

Prunus te. ‘Fire Hill’-pat.badem

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2549

Prunus tenella ‘Fire Hill’ je grm s niskim rastom i lijepim crvenim lišćem tijekom cijele sezone.

SADNJA: teglirane biljke tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: fi17/60cm

45,00  (339,05 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,

Opis

Prunus tenella ‘Fire Hill’- ukrasni patuljasti badem

Prunus tenella ‘Fire Hill’ je grm s niskim rastom i lijepim crvenim lišćem tijekom cijele sezone. Porijeklom iz Sjeverne Amerike, ovaj grm dostiže visinu od oko 1 metar i širinu od oko 1,5 metra. U proljeće se pojavljuju blijedoružičasti cvjetovi koji su mirisni i privlačni pčelama i drugim oprašivačima. Nakon cvjetanja, pojavljuju se mali crveni plodovi koji su jestivi, ali ne baš ukusni za ljudsku konzumaciju.

Ovaj grm je savršen za ukrasne svrhe u vrtovima, parkovima i drugim zelenim površinama. Njegovo crveno lišće može pružiti lijep kontrast drugim biljkama i grmovima u vrtu. Prunus tenella ‘Fire Hill’ preferira sunčana ili polusjenovita mjesta i dobro drenirano tlo. Također je prilično otporan na ekstremne uvjete, što ga čini idealnim za uzgoj u gotovo svim područjima.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.