Trgovina PINUS PIN. “Silver Crest”

PINUS PIN. “Silver Crest”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: proljeće (travanj/svibanj)

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: 50 cm/ FI 17

 

4,24  (31,95 kn)

NC u 30 dana: 4,24  (31,95 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

PINUS PIN. “Silver Crest”

Učinite svoj vrt, terasu, balkon ili dnevni boravak još privlačnijim u jesen. Uostalom, Pinus pinea ‘Silver Crest’® je sorta bora suncobrana koji je porijeklom iz južne Europe i savršen je za izradu prekrasnih kreacija, bilo da ga sadite u vrtu ili u lijepim šarenim posudama.

Savjeti za njegu

U proljeće možete jednostavno orezati svoj Pinus pinea, ali odrezati njegov vrh. Tako će stablo dulje zadržati svoju nisku visinu. Ako to ne učinite, ovo stablo će doživjeti pravu transformaciju. Može izrasti u prilično veliko stablo s dugim iglicama. I vrlo lijepa, također. U njihovom prirodnom staništu na Mediteranu često se mogu vidjeti ova stabla s jedinstvenom krošnjom u obliku suncobrana i raširenim granama pričvršćenim za kratko deblo. Njihove iglice mogu narasti do 15 centimetara, a bogato sjeme može se jesti sirovo ili pečeno. Dakle, ako želite da ovo stablo naraste do svoje zrele veličine, svakako to uzmite u obzir pri odabiru mjesta za njega.

 

Raste u vlažnim, dobro dreniranim tlima na punom suncu. Također, dobro raste na pjeskovitim tlima, ali je i nešto podnošljivija na glinena tla za razliku od drugih vrsta. Izbjegavajte slabo drenirana vlažna tla. Biljke više vole umjerenu ljetnu klimu. Uglavnom toleriraju gradske uvjete uzgajanja. Obrezuju se jednom godišnje, u kasnu zimu kako bi zadržali kompaktnu veličinu. Nezrele biljke mogu prerasti označene prostore za sadnju kako sazrijevaju tako da ih je dobro posaditi na otvoren prostor u skupinama.

Dodatne informacije
VELIČINA BILJKE

fi 10/30cm, fi 17/50cm bijela, fi 17/50cm crvena, fi 17/50cm zlatna

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.