Trgovina Pinus mugo “Pumilio”

Pinus mugo “Pumilio”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 878

Patuljasti planinski bor je subalpska vrsta podrijetlom iz južne Europe (Pirineji, Alpe, Balkan), heliofilna, vrlo otporna na hladnoću i sušu. ‘Pumilio’ je vrlo kompaktna, sporo rastuća sorta u obliku jastuka s kratkim iglama tamnozelene boje u 2 svezka.

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

RAST:  100 cm max

VELIČINA SADNICE: cca 15 cm / FI 13

6,64  (50,03 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Pinus mugo “Pumilio”

Patuljasti planinski bor je subalpska vrsta podrijetlom iz južne Europe (Pirineji, Alpe, Balkan), heliofilna, vrlo otporna na hladnoću i sušu. ‘Pumilio’ je vrlo kompaktna, sporo rastuća sorta u obliku jastuka s kratkim iglama tamnozelene boje u 2 svezka.

 

Biljka ne zahtijeva održavanje i zadržava svoj okrugli oblik. Može se obrezivati u oblaku ili bonsai tipu, u tom slučaju kratko smanjite mlade izbojke (“svijeće”) prije nego što iglice narastu u proljeće.

 

Raste u vlažnim, dobro dreniranoj ilovači na punom suncu. Raste dobro na pjeskovitim tlima. Izbjegavajte slabo drenirana vlažna tla. Biljke više vole hladnu ljetnu klimu. Biljke uglavnom toleriraju urbane uvjete. Obrežite  godišnje u kasnu zimu kako bi zadržali kompaktnu veličinu. Nezrele biljke mogu prerasti označene prostore za sadnju kako sazrijevaju.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.