Trgovina Pieris jap. Little Frosty

Pieris jap. Little Frosty

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Little Frosty je patuljasti grm iz porodice  ljiljana kojeg je uzgajao Ron van Opstal. Zimzeleni listovi su usko eliptični, kratki, oštri, srednje zeleni, s obodom bijele boje. U proljeće se pojavljuju bakreno narančaste do narančasto smeđe boje, a njihove bijele rubovi dobivaju ružičaste nijanse

SADNJA: bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: Najbolje joj odgovara sunčano mjesto, može preživjeti i na tamnijem mjestu, može podnijeti temperaturu do -20 stupnjeva celzijusa, obrezivati tijekom ljeta

RAST:  40  cm

VELIČINA SADNICE: fi 17 cm / 20 cm

13,27  (99,98 kn)

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Pieris jap. Little Frosty

Little Frosty je patuljasti grm iz porodice  ljiljana kojeg je uzgajao Ron van Opstal. Zimzeleni listovi su usko eliptični, kratki, oštri, srednje zeleni, s obodom bijele boje. U proljeće se pojavljuju bakreno narančaste do narančasto smeđe boje, a njihove bijele rubovi dobivaju ružičaste nijanse. Zimi se vraća ružičasta boja, osobito s vrhovima koji postaju ružičasto obojeni. Zimi također pojačava boju stabljike koja je ljubičasto crvena.

Little Frosty s atraktivnim lišćem i obilnim cvjetanjem, Već postoji toliko puno sorti da mislite da je nemoguće da bi uzgajivači mogli smisliti novu, izrazito različitu od ostalih. Ova nova nizozemska sorta mogla bi izgledati identično starijoj koja se zove Little Heath, i dalje, razlikuje se, osobito zbog zaobljenijeg, kompaktnijeg izgleda.

Sve u svemu, moglo bi se reći da je ova biljka atraktivnija zimi što je čini idealnim izborom za mjesta koja su često u uporabi, posebno zimi, kao što su ulazi, putevi koji vode do njih i mjesta u blizini prozora – zimzelene biljke su najbolji je izbor kada želite vidjeti živahni krajolik čak i u vrijeme kada vrijeme zaista nije primamljivo za šetnju na otvorenom.

Ako se cvjetovi pojave, budite sigurni da ih uklonite ubrzo nakon cvatnje kako biste spriječili stvaranje sjemena koje iscrpljuje biljku i kako ne bi izgledalo neuredno.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.