Trgovina PHLEBODIUM AUR. “Davana”

PHLEBODIUM AUR. “Davana”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Phlebodium aureum, uobičajeno poznat kao plava zvijezda paprati, zanimljiva je paprat s izduženim listovima i ugodne zeleno-plave boje. Njegova sposobnost podnošenja slabog osvjetljenja i relativno lagano održavanje čine ga izvrsnim izborom za početnike i iskusnije ljubitelje paprati!

SADNJA: proljeće, ljeto,  biljka tolerira indirektno  sunce i hlad

ZALIJEVANJE: umjereno, biljka voli vlažno tlo

RAST:  do 100  cm 

VELIČINA SADNICE: cca 35 cm / FI 12

8,63  (65,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Phlebodium aur. “Davana”

Phlebodium aureum, uobičajeno poznat kao plava zvijezda paprati, zanimljiva je paprat s izduženim listovima i ugodne zeleno-plave boje. Njegova sposobnost podnošenja slabog osvjetljenja i relativno lagano održavanje čine ga izvrsnim izborom za početnike i iskusnije ljubitelje paprati!

S svim kućnim biljkama, najbolji način da shvatite kako brinuti o svojoj plavoj zvijezdi paprati je pogledati način na koji prirodno raste – znači promatrati vašu biljku s vremena na vrijeme.

Phlebodium aureum se uglavnom nalazi u tropskim šumama u Južnoj Americi, iako se njegov prirodni raspon širi i u Sjevernu Ameriku. Ovdje ne raste u tlu kao većina ostalih biljaka. Umjesto toga, ima gomoljasto puzanje koje mu omogućava da raste na drveću na ne-parazitski način. To mu omogućuje da dosegne više od mnogih biljaka koje rastu na tlu.

Spomenuto čini ovu biljku epifitom. Ako ćemo pokušati uzgajati ovu vrstu u zatvorenom prostoru, dobra je ideja imati na umu ovaj prirodni obrazac rasta, jer će on odrediti mnogo načina na koji bismo trebali brinuti za biljku.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.