Trgovina PHILODENDRON “White Knight”

PHILODENDRON “White Knight”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2629

ZALIJEANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 35 / FI 12

14,00  (105,48 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

PHILODENDRON “White Knight”

Je prekrasna zimzelena biljka koja će dati dozu elegancije vašem domu. Ova biljka potječe iz Južne Amerike i karakterizira je prekrasno bijelo lišće koje daje privlačan kontrast s drugim biljkama u vašem domu. Philodendron White knight je izvrsna biljka za uređenje interijera i lako se prilagođava različitim uvjetima rasta.

Ova biljka preferira svijetlo, ali indirektno svjetlo, te umjereno zalijevanje. Philodendron White knight je vrlo izdržljiv i otporan na različite uvjete rasta, a također je otporan na štetnike. Ova biljka može narasti do visine od 60-90 cm, stvarajući prekrasan ukrasni element u vašem domu.

Philodendron White knight je idealna za uređenje interijera u vašem domu, uredima ili hotelima. Ova biljka će dati prekrasan ukrasni element bilo kojem prostoru u kojem se nalazi. Također, Philodendron White knight je izvrsna opcija za poklon za sve one koji vole biljke i žele unijeti dozu elegancije u svoj dom.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.