Trgovina PHILODENDRON “Twin Wings”

PHILODENDRON “Twin Wings”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 40cm / FI 19

26,54  (199,97 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

PHILODENDRON “Twin Wings”

Twin Wings nova je vrsta Philodendrona koja nalikuje toliko traženoj obojenoj dami. Twin Wings izuzetno je razmetljiva i graciozna biljka. Ima izuzetno učinkovite listove nepravilnih boja. Tamna, duboko zelena naizmjenično se stapa s nešto svjetlijim tonom, stvarajući nejasan, nepravilan sjaj boje. Ljepotu ploča ističu oblik srca i znatna veličina u obliku srca. Oni rastu na fleksibilnim peteljkama iz ukočenog i debelog glavnog izdanka kojem s vremenom treba sve više i više potpore, stvarajući veličanstvenu, kompaktnu i zgodnu naviku.

Položaj – Filodendroni, ovisno o boji lišća, podnose više sjene ili zahtijevaju nešto svjetlije položaje. Pretpostavlja se da se za njih kaže da su idealne biljke za mjesto s laganom polusjenom, npr. Sjeverni prozorski prag ili 1-2 m od istočnog ili zapadnog prozora – takav će položaj biti prikladan za sorte zelenih listova. Filodendroni jarkih boja dobro će se osjećati na prozorskoj dasci istočnog ili zapadnog prozora. Ako naš primjerak počne svijetliti, to znači da je mjesto presvijetlo, a ako potamni, shodno tome, ne prima dovoljno sunčeve svjetlosti.

Zalijevanje- Kao i većina vrsta iz slikovite obitelji, i Philodendron će izdržati blago isušivanje supstrata bolje od njegovog prelijevanja. Treba je zalijevati kad se gornji sloj zemlje osuši. Pravilo: “češće i manje” bolje će funkcionirati. Nećemo proliti svoj uzorak na ovaj način. Filodendroni vole vlažno okruženje oko sebe. Sorte glatkih listova mogu se često posuti, dok će uzorci velura bolje podnijeti finu maglu od oko 1m. iznad biljke. Što se tiče ovlaživača zraka, postoje dvije škole: jedna stavlja velur Philek blizu ovlaživača zraka, ali često završava gljivičnim bolestima. Druga strana barikade je za blago zamagljivanje ‘velura’. Sorte glatkih listova, kao i prskanje, poput društva za ovlaživanje zraka. Važan čimbenik koji određuje ishod spora je individualno okruženje, koja se stvara u svakom domu. U vrlo suhom domu ovlaživač zraka može vam biti jedini spas.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.