Trgovina PHILODENDRON “Lime”

PHILODENDRON “Lime”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2441

Philodendron je tropski penjački grm koji se pričvršćuje tutorstvom mahovine kako bi povećao veličinu lišća ili visi u loncima i košarama kako bi stvorio učinak vodopada. Njegovo prirodno stanište nalazi se u područjima Meksika, Bolivije, Argentine, Brazila i Antila. Penjački Philodendron ima svijetlo zelene listove u obliku srca i može se koristiti kao unutarnja biljka u sobama sa sustavima grijanja.

ZALIJEVANJE: Vodite redovito, dva puta tjedno ljeti i jednom tjedno zimi.

RAST: do 6m

VELIČINA BILJKE: cca 20 cm / fi 12

7,00  (52,74 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

PHILODENDRON “Lime”

Philodendron je tropski penjački grm koji se pričvršćuje tutorstvom mahovine kako bi povećao veličinu lišća ili visi u loncima i košarama kako bi stvorio učinak vodopada. Njegovo prirodno stanište nalazi se u područjima Meksika, Bolivije, Argentine, Brazila i Antila. Penjački Philodendron ima svijetlo zelene listove u obliku srca i može se koristiti kao unutarnja biljka u sobama sa sustavima grijanja.

Da bi se postigao najbolji rast i lišće u zatvorenom prostoru, Philodendrons je najbolje držati na svijetlom, vlažnom mjestu daleko od izravnog sunca. Zalijevajte često da bude vlažno, ali ne i blatno. Ako koristite vodu iz slavine, najbolje je ostaviti da stoji nekoliko sati prije upotrebe.

Philodendroni vole jaku indirektnu svjetlost, jer izravno sunčevo svjetlo može spaliti lišće, pa ako imate prozor okrenut prema jugu, obavezno imajte čistu zavjesu ili držite biljku dalje od prozora. Poznato je da Philodendroni toleriraju nižu razinu svjetlosti, ali toleriraju ne znače napredovati, pa ako želite doista dugonogu biljku s malim lišćem, onda slabo svjetlo djeluje sasvim u redu. Najbolje je s biljkama oponašati njihove izvorne uzgojne navike, što u ovom slučaju znači jarko neizravno svjetlo.

Postoji oko 400 vrsta Philodendrona, koji pripada obitelji Arumeae (Araceae). Philodendron vrste potječu uglavnom iz prašume Južne Amerike i Kariba. Biljka je prvi put opisana 1644. godine, ali je službeno ime dobila tek 1829. Obitelj Philodendron je velika, s biljkama raznih oblika, veličina i boja. Philodendroni se mogu podijeliti u dvije osnovne kategorije: biljke za penjanje i ne penjanje. Biljke koje se ne penjaju ponekad se nalaze visoko u drveću u prirodi. Ako sjeme klija u šupljini visoke grane, biljka uspijeva osigurati dovoljno hranjivih sastojaka i vode korijenom.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.