Trgovina PHILODENDRON “Gladhands”

PHILODENDRON “Gladhands”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2699

ZALIJEVANJE: redovito

VELIČINA: cca fi 12 c / 30 cm

20,00  (150,69 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

PHILODENDRON “Gladhands”

Philodendron “Gladhands” je impresivna biljka s velikim sjajno zelenim lišćem koja će unijeti eleganciju i dramatičnost u vaš prostor. Ova sorta Philodendrona ističe se svojim izrazito razvedenim lišćem koje podsjeća na otvorene ruke, dajući joj jedinstven i prepoznatljiv izgled.

Philodendron “Gladhands” preferira svijetlo, indirektno svjetlo u zatvorenom prostoru ili djelomičnu hladovinu na otvorenom. Izlaganje jakom izravnom suncu treba izbjegavati kako bi se spriječilo oštećenje lišća. Održavanje stabilne temperature i vlažnosti zraka također je važno za optimalan rast biljke.

Održavanje Philodendrona “Gladhands” je relativno jednostavno. Redovito zalijevanje je potrebno kako bi se održala vlažnost tla, ali je važno izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Preporučuje se provjeravati vlažnost tla prije zalijevanja i pridržavati se načela umjerene vlažnosti.

Veličina biljke Philodendron “Gladhands” može doseći visinu od 30-60 cm, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeni listovi izgleda ruke stvaraju dramatičan vizualni efekt i čine je idealnom biljkom za postavljanje na pod, stolove ili kao dio zelenog aranžmana u prostoru.

Philodendron “Gladhands” je općenito otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, povremeno pregledajte biljku kako biste uočili eventualne znakove napada štetnika i poduzmite mjere za njihovo suzbijanje ako je potrebno.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.