Trgovina PERZIJSKA PAROTIJA “Parrotia persica”

PERZIJSKA PAROTIJA “Parrotia persica”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Obično je grm s granama koje započinju u razini tla i raste kako bi postao srednje veliko stablo s raširenim, nepravilnim uzorkom grananja.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 12m

VELIČINA SADNICE: 80-100 cm

35,84  (270,04 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

PERZIJSKA PAROTIJA “Parrotia persica”

Obično je grm s granama koje započinju u razini tla i raste kako bi postao srednje veliko stablo s raširenim, nepravilnim uzorkom grananja. Ponekad se uzgaja i kao visoko stabljikasto stablo. Trup je svijetlosiv s purpurno smeđim mrljama i ima pločice kore. To je posebno ukrasno kod zrelijih stabala. Mlade grančice imaju izvanredne lenticele. Sjajni list tamno izlazi i obično ima kosi oblik, a gornja polovica ruba lista nepravilno je valovita. Glavna ukrasna vrijednost su jesenske boje crvene, žute i ljubičaste. Cvate uglavnom stariji primjerci. Cvjetovi su veliki oko 2 cm i upečatljivi su zbog jarkocrvenih prašnika. Goli grm je spektakularan u punom cvatu. Nakon cvatnje pojavljuje se smeđo voće veličine 1 cm. Stablo ima fini korijenski sustav blizu površine.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.