Trgovina PEROVSKIA ATR. “Silvery Blue”

PEROVSKIA ATR. “Silvery Blue”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Sa svojim aromatičnim lišćem i uspravnim klasovima ljubičasto-plavih cvjetova, ruska kadulja prekrasan je pratitelj svim vrstama ukrasnih trava i višegodišnjih biljaka s kraja ljeta.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi podnosi sušu

RAST: 1m

VELIČINA SADNICE: cca 25cm / FI 17

10,62  (80,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

PEROVSKIA ATR. “Silvery Blue”

Ruska kadulja Perovskia atr. “Silvery Blue”

Sa svojim aromatičnim lišćem i uspravnim klasovima ljubičasto-plavih cvjetova, ruska kadulja prekrasan je pratitelj svim vrstama ukrasnih trava i višegodišnjih biljaka s kraja ljeta. U kolovozu i rujnu na srebrno sivim klasovima iznad glavnog okvira biljke pojavljuju se sitni, ljubičastoplavi, cjevasti cvjetovi, među duboko izrezanim i lopatastim, sivozelenim lišćem. Ovaj listopadni podgrm stvara pravi udar masovno zasađen uz stazu na kojoj se može cijeniti miris lišća poput kadulje ili ga isprobati uz druge biljke srebrnolisnih listova ili u močvarama na sunčanom obrubu. Jedna od naših preporučenih biljaka, dobro se nosi sa suhim, krednim tlom i zrakom prepunim soli.

Njega vrta: Kako ovaj grm ima tendenciju da malo napuha, u ožujku se smanjite na trajni okvir grma kako biste potaknuli bujniji rast. Nakon rezidbe nanesite obilno malč dobro istrulilog vrtnog komposta ili stajskog gnoja oko podnožja biljke od 5-7 cm.

Ovaj grm je listopadan, tako da će najesen izgubiti sve listove, a zatim se svakog proljeća ponovo pojavi novo lišće.

Položaj: puno sunca
Tlo: dobro drenirano, slabo do umjereno plodno
Brzina rasta: prosječno
Razdoblje cvatnje: od kolovoza do rujna
Tvrdoća: potpuno izdržljiva na zimu

Eventualna visina: 1m x 1m

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.