Trgovina PEROVSKIA ATR. “Blue Spire”

PEROVSKIA ATR. “Blue Spire”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Sa svojim aromatičnim lišćem i uspravnim klasovima ljubičasto-plavih cvjetova, ruska kadulja prekrasan je pratitelj svim vrstama ukrasnih trava i višegodišnjih biljaka s kraja ljeta.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi podnosi sušu

RAST: 1m

VELIČINA SADNICE: cca 30cm

10,62  (80,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

PEROVSKIA ATR. “Blue Spire”

Ruska kadulja Perovskia atr. ‘Blue Spire’ (sin. Salvia Blue Spire)

Sa svojim aromatičnim lišćem i uspravnim klasovima ljubičasto-plavih cvjetova, ruska kadulja prekrasan je pratitelj svim vrstama ukrasnih trava i višegodišnjih biljaka s kraja ljeta. U kolovozu i rujnu na srebrno sivim klasovima iznad glavnog okvira biljke pojavljuju se sitni, ljubičastoplavi, cjevasti cvjetovi, među duboko izrezanim i lopatastim, sivozelenim lišćem. Ovaj listopadni podgrm stvara pravi udar masovno zasađen uz stazu na kojoj se može cijeniti miris lišća poput kadulje ili ga isprobati uz druge biljke srebrnolisnih listova ili u močvarama na sunčanom obrubu. Jedna od naših preporučenih biljaka, dobro se nosi sa suhim, krednim tlom i zrakom prepunim soli.

Njega vrta: Kako ovaj grm ima tendenciju da malo napuha, u ožujku se smanjite na trajni okvir grma kako biste potaknuli bujniji rast. Nakon rezidbe nanesite obilno malč dobro istrulilog vrtnog komposta ili stajskog gnoja oko podnožja biljke od 5-7 cm.

Ovaj grm je listopadan, tako da će najesen izgubiti sve listove, a zatim se svakog proljeća ponovo pojavi novo lišće.

Položaj: puno sunca
Tlo: dobro drenirano, slabo do umjereno plodno
Brzina rasta: prosječno
Razdoblje cvatnje: od kolovoza do rujna
Tvrdoća: potpuno izdržljiva na zimu

Eventualna visina: 1m x 1m

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.