Trgovina PATULJASTA ŠLJIVA “Stenli”

PATULJASTA ŠLJIVA “Stenli”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Sazrijeva krajem kolovoza te rano stupa u plodnost, a stablo je umjereno bujno. Samooplodna je sorta, a .plodovi su srednje krupni. Kod nas je poznata kao sorta s kojom su pokušali zamijeniti šljivu bistricu.

SADNICA: visine cca 160m / FI 24

STAROSTI: cca 2god

DOZRIJEVANJE: kraj kolovoza

PODLOGA: p.myrobolana

 

 

23,89  (180,00 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

PATULJASTA ŠLJIVA “Stenli”

Šljiva Stenli je prisutna u nasadama ali uglavnom kao pomoćna sorta. Razlog tome je što mnogi misle da nije pogodna za rakiju i da se teže prodaje u svježem stanju. No, ona je odličan izbor za pravljenje pekmeza. Sazrijeva krajem kolovoza te rano stupa u plodnost, a stablo je umjereno bujno. Samooplodna je sorta, ali preporučuje se da pored sebe ima još sorti za oprašivanje i oplodnju. Plodovi su srednje krupni od 35 – 50 g. Otporna je na šarku ali je osjetljiva na mraz Kod nas dobro poznata sorta s kojom su pokušali zamijeniti šljivu bistricu.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.