Trgovina PATULJASTA BRESKVA”Ice peach”

PATULJASTA BRESKVA”Ice peach”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Ledena breskva sorta je patuljaste breskve i prva breskva s bijelom kožom u povijesti.

TEGLIRANA SADNICA  visine cca 1 m

STAROSTI : 2 god.

DOZRIJEVANJE: kolovoz

PODLOGA:M 27

SAMOOPLODNA

 

37,16  (279,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Patuljasta breskva”Ice Peach”

Ledena breskva sortaje patuljaste breskve i prva breskva s bijelom kožom u povijesti. Daje plodove srednje veličine s vrlo blijedožutom do gotovo bijelom kožom, kao i slatkim mesom, niske kiselosti, aromatično i sočno. Sazrijeva u prvoj polovici kolovoza i stvara mala, blago rasprostranjena stabla umjerenog rasta. Obično se cijepi na patuljastu podlogu što ju čini pogodnom za uzgoj velikih lonaca na balkonima i terasama. Samooplodna.

Obrezivanje je moguće u rano proljeće nakon cvatnje ili sredinom i krajem kolovoza nakon berbe plodova-smanjiti duge grane na 30-50% njihove veličine i ukloniti slabe. Najbolji urod ipak ima neorezano drvo koje raste prirodno. Otporan na -27 ° C .

 

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.