Trgovina ORAH SJEMENJAK “Juglans Regia”

ORAH SJEMENJAK “Juglans Regia”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Juglans Regia ili poznatije crni orah ima veće plodove od običnog oraha, no njegova kvaliteta i jezgra zaostaju za drugim vrstama. Uglavnom se koristi za izradu namještaja. Ne preporučuje se sadnja uz nastambe ili u prostoru u kojem neće imati dovoljno prostora za rast.

SADNJA:  jesen/rano proljeće

RAST:  10-40m

VELIČINA SADNICE: 0.50-2m

PODLOGA: nema/sjemenjak

2,65  (19,97 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

ORAH SJEMENJAK “Juglans Regia”

Vrlo prilagodljiva voćka koja uspijeva u svim krajevima. Orah je listopadno drvo koje može narasti od 10 do 40m visine. Zbog njegovog jakog korijena ne preporučuje se sadnja uz nastambe ili u prostoru u kojem neće imati dovoljno prostora za rast. Sam uzgoj iziskuje puno vremena jer je potrebno desetak godina da postigne svoj maksimalni razvoj.

Juglans Regia ili poznatije crni orah je vrsta koja ima veće plodove od obličnog oraha, no njegova kvaliteta i jezgra zaostaju za drugim vrstama. Primarni uzgoj ove vrste oraha je uglavnom zbog drva koje se koristi za proizvodnju namještaja. No, sjemenke Juglans Regia se mogu koristiti za izradu boja i sapuna.

Dodatne informacije
VISINA SADNICE

0,5m, 0,8-1m, 1,5m, 2m

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.